Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

marți, 16 martie 2010

Asasinul Părintelui Daniil Sisoev este mort


Moscova, 16 martie 2010, Interfax –
Biroul Comitetului de Investigaţie al Procuraturii Rusiei(CIPR),  l-a identificat pe asasinul Preotului ortodox Daniil Sisoev, care a fost împuşcat mortal în Biserica Sf. Toma din Moscova în noiembrie 2009, a declarat purtătorul de cuvânt  al Interfax.
Cu ceva timp în urmă poliţia a ucis un bărbat care era sub investigaţie pentru implicarea într-un delict, la un post de control rutier în  Makhachkala după ce omul a deschis focul, a spus purtătorul de cuvânt.
Acesta deţinea un paşaport pe numele Beksultan Karykbekov, precum şi o puşcă cu aer comprimat, reconvertită pentru cartuşe de 9 milimetri.
« Investigatorii  au primit  probe concludente că acesta a fost pistolul cu care a fost  ucis Părintele Sisoev. », a mai declarat CIPR.
Părintele Sisoev  a fost împuşcat mortal  în seara de 19 noiembrie în Biserica Sf. Toma în sudul Moscovei. Anterior el primise  ameninţări numeroase  de la musulmanii radicali nemulţumiţi cu retorica lui privind Islamul şi cu eforurile lui misionare printre musulmani.

Sursa :