Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

joi, 27 mai 2010

Minunile Sfântul Ioan Rusul



Un cuplu de greci din Germania, căsătoriţi de zece ani, încercase de multe ori să aibă un copil, dar nu reuşise(nici chiar prin fertilizarea in vitro). Ei au auzit de Sfântul Ioan Rusul şi au venit la racla lui, rugându-l să-i ajute să aibă un copil. Femeia şi-a lăsat inelul de căsătorie la sfintele moaşte şi s-au întors în Germania. După câteva luni, au aflat că ea este însărcinată şi apoi a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, dar care avea o mică disabilitate la mână. După ce au botezat fetiţa, au dus-o să fie operată şi doctorii au descoperit cu uimire că în palma copilei era inelul de căsătorie pe care mama îl lăsase Sfântului Ioan Rusul.
***
Un autocar  se îndrepta către Sfântul Ioan Rusul, în Evia, în cadrul unui pelerinaj. O femeie din grup avea groaznice dureri de spate şi plănuia să  se încingă cu centura făcătoare de minuni a Sfântului. Totuşi, nu era mulţumită numai cu atât. Se gândea să-şi însuişească în taină centura şi să o poarte tot timpul. Deci a mers şi s-a încins cu centura, şi-a pus pe cap căciula Sfântului şi apoi a ascuns centura sub bluză. Au urcat în autocar să plece. Dar autocarul nu pornea.  Părea că suferise avarii de neexplicat. Şoferul a oprit motorul şi a coborât să vadă ce are, dar totul părea în ordine. Totuşi, autocarul nu se mişca de pe loc.  După ceva timp, toţi şi-au pierdut răbdarea.
Şoferul le-a zis atunci: „Hei, a luat vreunul din voi ceva şi nu a plătit?”
Femeia care purta centura Sfântului a fost izbită de aceste cuvinte, şi-a ridicat bluza şi a mărturisit că ea a luat centura. I-au poruncit atunci să o ducă înapoi de unde a luat-o imediat şi autocarul a pornit.
***
Sursa:
http://full-of-grace-and-truth.blogspot.com/2010/05/selected-miracles-and-hymns-of-st-john.html

Alte minuni: