Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

duminică, 24 mai 2009

Au militat pentru familie

Marsul pentru familie si normalitate 2009-FOTO

Scris de Cezar-Alexandru Machidon pe mai 22, 2009

Foto si text de Cezar Machidon

IMGP6777

IMGP6810Vineri,22.05.2009,in jurul orei 17:30,circa 1000 de persoane au plecat din P-ta George Enescu,de langa Ateneu, in mars pe Calea Victoriei,cu destinatia Dealul Patriarhiei.

Cateva asociatii crestine si civice au organizat cu o zi inainte de Gay Fest, un miting ce indeamna la o familie normala si la intoarcerea lumii contemporane la valorile traditionale.

Pe scurt, a fost aceasti chestie ca si la Marsul Normalitatii de anul trecut, numai ca acum am avut un traseu mult mai scurt si parca mai putini participanti; poate si din cauza zilei de Vineri, cand multa lume este la serviciu.

La miting au participat, dupa cum o sa vedeti si in pozele de mai jos,familii cu copii mai mici sau mai putin mici, multi tineri, cativa din asociatiile crestine infiintate, altii din simpla constiinta crestina,o ameni de rand,persoane in varsta si cativa preoti, care ne-au binecuvantat aceasta manifestatie.

Presa a fost si ea prezenta, s-au luat interviuri organizatorilor si nu doar, au fost transmisiuni in direct la jurnalul de la ora 19:00, si multa agitatie din cauza caldurii care a depasit 30 de grade in aer.

Sursa:

http://proortodoxia.wordpress.com/2009/05/22/marsul-pentru-familie-si-normalitate-2009-foto/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu