Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

joi, 27 mai 2010

Minunile Sfântul Ioan Rusul



Un cuplu de greci din Germania, căsătoriţi de zece ani, încercase de multe ori să aibă un copil, dar nu reuşise(nici chiar prin fertilizarea in vitro). Ei au auzit de Sfântul Ioan Rusul şi au venit la racla lui, rugându-l să-i ajute să aibă un copil. Femeia şi-a lăsat inelul de căsătorie la sfintele moaşte şi s-au întors în Germania. După câteva luni, au aflat că ea este însărcinată şi apoi a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, dar care avea o mică disabilitate la mână. După ce au botezat fetiţa, au dus-o să fie operată şi doctorii au descoperit cu uimire că în palma copilei era inelul de căsătorie pe care mama îl lăsase Sfântului Ioan Rusul.
***
Un autocar  se îndrepta către Sfântul Ioan Rusul, în Evia, în cadrul unui pelerinaj. O femeie din grup avea groaznice dureri de spate şi plănuia să  se încingă cu centura făcătoare de minuni a Sfântului. Totuşi, nu era mulţumită numai cu atât. Se gândea să-şi însuişească în taină centura şi să o poarte tot timpul. Deci a mers şi s-a încins cu centura, şi-a pus pe cap căciula Sfântului şi apoi a ascuns centura sub bluză. Au urcat în autocar să plece. Dar autocarul nu pornea.  Părea că suferise avarii de neexplicat. Şoferul a oprit motorul şi a coborât să vadă ce are, dar totul părea în ordine. Totuşi, autocarul nu se mişca de pe loc.  După ceva timp, toţi şi-au pierdut răbdarea.
Şoferul le-a zis atunci: „Hei, a luat vreunul din voi ceva şi nu a plătit?”
Femeia care purta centura Sfântului a fost izbită de aceste cuvinte, şi-a ridicat bluza şi a mărturisit că ea a luat centura. I-au poruncit atunci să o ducă înapoi de unde a luat-o imediat şi autocarul a pornit.
***
Sursa:
http://full-of-grace-and-truth.blogspot.com/2010/05/selected-miracles-and-hymns-of-st-john.html

Alte minuni:

17 comentarii:

  1. Particele din sfintele moaste ale Sfantului Ioan Rusul se afla la Bucuresti, la Biserica din cadrul Spitalului Polizu. Sa va bucurati de ajutorul Sfantului Ioan, sarutand sfintele lui moaste, aici sau in Evvia. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este farmacia si croitoria noastra a sfantului toti pomenitii de 13 semper viva arian sovietic 7/10 nota bene este imparteala de catre mos sintem insemnati cu Blanari schit Cornet toti 1900-vesnic,are omofor ca al nostru vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au cugetul meu la Manase de croitorie si farmacie[sa fie ai lor jur pe Filitusa[harul ca mine de samizdat vesnic cartea mea la Filitusa vesnic].1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Au maicile faptele chinovia au harul meu,afacerile si schema sistem cu toate actele la avizier ale mele toata viata mea in triptic 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Are episcopul viata faptele credinta cuvantul si cugetul meu 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Au oamenii cugetul viata faptele mele minunile marturiile toti marturi comun,vise vedenii peremptorii legi profetii[sa fie ai lor vesnic] sa aiba ca mine impartit multiplicat de mos 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am pe chip umeri frunte maini semn de RUSA UZP CAEN Filolog Romana-Engleza,cofetar -patiser si activitatea mea, parintii de zidari-rosatori si maistrii mecanici agenti de securitate, mama patron,calcatoreasa lenjerie hotel jurnalist si vanzator asigurator arendas, vesnic.Asa si eu si tata vesnic ca mama.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si parintii la fel RUSI UZP CAEN vesnic.Si ADAS semn toti vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sint Brandusa Sulfina, Stela Martisor, Ceainc Leana, Lina Cosasu, Gina Radna, Dolha Sabiana Nalba, Violeta,Isidora Pelusiota Flaviana, Arghira comunista UZP 1980-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cu parintii si sora avem materia in comun sa stie croitoria farmacia cu materia mea unde este cat costa si locul psihologia mea eu pe ale lor vesnic[sa stie modul vesnic].

    RăspundețiȘtergere
  11. Au popii greco catolici meseria mea sa stie unde este toti marturi faptic la INCHIZITIE la Sabor la Sobor sf Stefan gratuit 1900-vesnic[foile noastre de hartie spre mancare sa stie ce este scris la carte in triptic vesnic],au rulajul vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa stie la tara visele nocturne prezumtiile sportive ariene justitie cat pe cat sume dreptatea in poligon 1900-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa aiba parintii mintea viata pielea faptele harul darul genomul intelepciunea mea inima sufletul parerile comentariile marturii probe dovezi,lucrul mainilor cu semn marturi faptic ale mele vesnic de 7 arian sovietic.La militie vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sint scandalurile la plic la militie ale mele sa stie realul fondat cat pe cat sume vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  15. Au TRIODUL meu in Boi schit cu dulapul meu[sa vada minunile asternute la Triptic ce am cerut[legea mea voturile cuvantul exarhului arhiva votul Agnus Dei] ale mele mar vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  16. Este legea lui Stolnic aici in sat regele Mihai sa stie psihologia mea subiectul 1900-vesnic de 10.corect.

    RăspundețiȘtergere
  17. Este materia credinta mea a ciupercii talofite Pleurotus de 7/10 /13 arian sovietic semper viva nota bene 1980-vesnic.

    RăspundețiȘtergere