Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

sâmbătă, 8 mai 2010

Pelerinaj !

6 comentarii:

  1. EU MA DUC CU PATRIARHIA ROMANA -28 -30 MAI
    28 mai - 30 mai Pe urmele parintelui Arsenie Boca

    I. Bucuresti - M-rea Govora (ctitoria lui Radu cel Mare si a Sf. Constantin Brâncoveanu) - M-rea Bistrita (Închinare la moastele Sf. Grigorie Decapolitul, veche vatra de cultura si spiritualitate româneasca) - M-rea Hurezi (cea mai de seama ctitorie a Sf. Martir Constantin Brâncoveanu, se viziteaza paraclisul si muzeul) - M-rea Tismana, cazare + masa
    II. Mic dejun - M-rea Lainici (sihastrie unde a vietuit Sf.Cuv. Irodion, duhovnicul Sf. Calinic Cernicanul) - M-rea Prislop (mormântul Pr. Arsenie Boca) - Deva - Sibiu - M-rea Sâmbata de Sus (ctitoria Sf. Constantin Brâncoveanu si a Mitropolitilor Ardealului Nicolae Balan si Antonie Plamadeala), cazare+masa
    III. Participare la Sf. Liturghie - masa de prânz -Brasov - M-rea Sinaia - Bucuresti (430 LEI)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc un pelerinaj cu folos. As merge, dar sunt in criza de bani, ca tot profesorul din tara aceasta. Ma bucur pentru cei ce pot merge.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mergi nici la cel organizat de C .Iordachescu?
    ps-Imi cer iertare ptr tot ce am postat ca mesaj pe blogul tau -am realizat ca Sunt un om slab si nu inteleg f.multe lucruri .
    Cand vreau ceva si nu obtin mi se pare ca Dumnezeu e contra .

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu merg. Nu pot deocamdata. Pe la toamna:)daca nu ne da gata guvernul cu vreo masura!!! Nu trebuie sa-ti ceri scuze, Domnul ne stie pe fiecare. Nu avem toti slabiciunile noastre? Mergem inainte, cu nadejde. Nu ne lasa Dumnezeu. Sa nu iei in seama daca ti-am zis vreodata ceva nepotrivit, sa ma ierti! Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu m-am suparat ,probabil ca aveati dreptate in tot ceeea ce spuneati ,doar ca eu nu am ajuns la starea d-voastra de intelegere a lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am ajuns la nicio stare, vai mie! Doar ca am trecut prin multe si am mai invatat cate ceva pe pielea mea. Asta-i singura pedagogie convingatoare prin care Domnul ne poate indrepta pe calea Lui!

    RăspundețiȘtergere