Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

miercuri, 8 aprilie 2009

Mântuieşte, Doamne, poporul Tău!


Nu ştiu ce se va întâmpla la Chişinău, dar Dumnezeu să aibă milă de cei care nu mai pot răbda să fie batjocoriţi şi amăgiţi de către conducătorii lor comunişti ! Aproape nu îndrăznesc să mă îndoiesc de reuşita lor : ar fi o ticăloşie să fii calculat şi sceptic în faţa acestui entuziasm curat !

Dar am auzit voci ale unor jurnalişti care susţin că nu se petrece decât o manevră de substituire a KGB-ului vechi cu unul nou, iar tinerii sunt manipulaţi subtil şi vor fi sacrificaţi aşa cum au fost şi cei de la Bucureşti din 1989.

Dumnezeu este deasupra şi cu îngăduinţa Lui se întâmplă toate ; El nu-i va părăsi pe aceşti români de dincolo de Prut, chiar dacă politicienii de la Bucureşti i-au abandonat, neîndrăznind să încalce tratatele încheiate în dispreţul adevărului şi demnităţii naţionale. Dacă nu s-au sfiit să vândă Basarabia, nu se vor sfii nici s-o privească sângerând prin cei mai tineri ai ei. Sărmană patrie română !

Manifestările de solidaritate mai pun puţin balsam pe rănile celor ce se simt, cu siguranţă, părăsiţi de fraţii lor. Dar sprijin efectiv cine le va da ? U.E. ? N.A.T.O.? Tare mă tem că singura intervenţie va fi dinspre est!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu