Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι - ΚΟΙΝΩΝΙA -

marți, 26 ianuarie 2010

Unde nu este durere...



Dumnezeu a luat-o pe Cosmina în Împărăţia Lui şi Îi va dărui toată bucuria şi dragostea fără de moarte !
Să ne rugăm pentru alinarea sufletului mamei ei şi a celor care aici, pe pământ, au iubit-o şi au luptat cum au putut, pentru ea !
Azi, 26 ianuarie 2010, la ora 5, 30, COSMINA  a trecut la Domnul !

« Domnul, Care pururea este şi toate le plineşte, precum este acum cu dumneavoastră şi în dumneavoastră, aşa va fi şi după această trecere. Iar unde este Domnul, acolo sunt şi cerul şi tot ce este în cer : şi vederea cerească, şi auzirea cerească, şi simţiri pe potrivă, răcoare de dimineaţă ce împrospătează, privelişti şi feţe minunate. Să vă dea Domnul ca, însoţită de acestea, să ajungeţi la Tronul Lui, unde El va fi văzut de dumneavoastră în chip gândit, aşa cum este în trupul Său proslăvit, strălucitor şi atotluminător.[...]
Scriu ca şi cum aţi fi în pragul morţii, potrivindu-mă cuvintelor dumneavoastră. De vreme ce  sunteţi încredinţată că , iată uşa se va deschide îndată şi se va arăta solul lui Dumnezeu să vă cheme la nuntă, fiindcă s-au gătit deja toate, sunteţi şi datoare să vă purtaţi ca şi cum s-ar fi întâmplat acestea.
Unele istorisiri despre cei ce mor spun că mai înainte vin spaime. Dar sunt şi istorisiri care ne dau încredinţare că unii dintre cei ce pleacă nu doar că nu au parte de spaime, ci  prin cuvântul lor plin de îndrăznire gonesc hâdele cete ale dracilor, care de unii ca aceştia nici nu se pot apropia, fiind alungate de duhul trăitor în cel ce moare, care a fost zidit de către Duhul lui Dumnezeu de-a lungul întregii căi străbătute după întoarcerea spre Dumnezeu. Îmbărbătaţi-vă deci şi să se întărească inima dumneavoastră. Se vor risipi cei din tabăra vrăjmăşească şi se vor apropia  ai noştri plini de lumină, frumoşi, aducători de veselie şi fericire. Har dumneavoastră şi pace !
Sfântul Teofan Zăvorâtul(Boala şi moartea)

9 comentarii:

  1. Iuliana cea milostivă, sfânta cu 13 copii:

    http://vestitorul.blogspot.com/2010/01/iuliana-cea-milostiva-sfanta-cu-13.html

    RăspundețiȘtergere
  2. http://iuliana-koinonia.blogspot.com/2010/01/sfanta-iuliana-din-lazarov-2-ianuarie.html

    RăspundețiȘtergere
  3. IULIANA, TE ROG DIN SUFLET SA MA AJUTI CU CEVA

    Am aflat de pe blogul Danei, ca o fosta colega de-a Cosminei iti este eleva.

    Am scris un post si m-as bucura sa fie citit la inmormantarea Cosminei de catre unul din colegii ei sau de catre fosta ei diriginta.

    DACA NU ITI ESTE GREU, TE ROG AJUTA-MA TU
    AI AICI TEXTUL, TREBUIE DOAR LISTAT SI DAT FETEI...BANUIESC CA VA MERGE LA INMORMANTARE SAU MACAR MAINE LA BISERICA DIN MIZIL.

    Dumnezeu sa o odihneasca!

    http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/01/drumul-spre-rai.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, merge la inmormantare, am vorbit cu ea. Dar nu stiu daca maine mai vine la scoala. Mai ales in aceste imprejurari triste. Fac tot posibilul. Aproape ca m-as duce si eu la inmormantare, dar nu stiu cand este exact, iar maine avem consiliu profesoral. Textul este cel de pe blog, nu? L-am citit deja. E atat de trist ce s-a intamplat. Toti eram siguri ca va trai.

    RăspundețiȘtergere
  5. inmormantarea stiu ca va fi sambata la Boldesti...daca ajungi, te rog sa il citesti tu...fii binecuvantata...Cosmina a avut darul de a lega prietenii intre cei care au cunoscut-o...

    RăspundețiȘtergere
  6. Incerc tot ce se poate si nadajduiesc la Maica Domnului. Dar prefer sa citeasca fata, Cristina, daca o rezista emotional. Doamne ajuta! Sambata dupa-amiaza sper sa iti dau vesti.

    RăspundețiȘtergere
  7. IULIANA, TE ROG TRIMITE-MI NR.TAU DE TELEFON SAU PE AL FETEI
    MAILUL MEU ESTE

    adriana.dardindar@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. astazi am refacut textul, pentru ca vreau sa fie ca o alinare cat de mica pentru mama Cosminei

    RăspundețiȘtergere